Let op: deze promotie is gericht op de Nederlandse markt

Exclusieve Crypto Insiders partnership

Exclusief voor de lezers van Crypto Insiders 

Claim nu gratis jouw €10 welkomstbonus
bij een minimale storting van €10

Wat krijg je allemaal?

€10 registratiebonus

Handel tot €10.000 gratis

€100.000 Account Garantie

Door je aan te melden via Crypto Insiders ontvang je nu bij het openen van een account €10,00 registratiebonus bij een minimale storting van €10.
Let op, verificatie is wel een vereiste bij registratie

Handel nu de eerste €10.000 zonder transactiekosten. Daarna variëren de handelskosten tussen de 0,03% en de 0,25%. Hierdoor behoren de kosten van Bitvavo tot de laagste van de markt.

Met Bitvavo Account Garantie is het mogelijk om vergoed te worden tot €100.000 als een onbevoegde toegang krijgt tot jouw account en tegoeden in beslag neemt.

In samenwerking met:

Handige Mobiele App

Download de mobiele app om rechtstreeks vanaf jouw telefoon digitale valuta te kopen. Zo heb je overal toegang tot jouw digitale valuta.


Stakingopbrengsten

Met de stakingservice van Bitvavo kun je een interessant rendement verdienen. Stake jouw digitale valuta en profiteer van een opbrengst tot 10%.

Directe Bankoverschrijving

Digitale valuta met euro's kopen is heel eenvoudig. Bitvavo ondersteunt 8 betaalmethoden, inclusief iDeal voor directe overschrijving

Waarom deze samenwerking tussen Bitvavo en Crypto Insiders 

"Juist in deze tijd vinden wij van Crypto Insiders het extra belangrijk dat de Europese crypto gebruiker veilig kan handelen. De Account Garantie van €100.000 en registratie bij de DNB maakt dat wij Bitvavo aanbevelen" - Niels Poerwoatmodjo - CEO Crypto Insiders

Maak nu gebruik van deze registratiebonus!

Let op: deze promotie is gericht op de Nederlandse markt.
* Beperkte promotie aanmelden voor deze actie is mogelijk tot 31 december 2023. Welkomst bonus wordt binnen 48 uur na verificaties toegekend.
Geldig voor alle nieuwe gebruikers uit de Eurozone die zich aanmelden via deze pagina en volledige verificatie voltooien en een minimale storting van €10,00 doen binnen 7 kalenderdagen na aanmelding. Minderjarige gebruikers en gebruikers met een bestaand account zijn uitgesloten van de actie. Alle nieuwe gebruikersaccounts zijn onderworpen aan een interne beleidsbeoordeling. Bitvavo behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en uitbetalingen voor elke promotie op elk moment en om welke reden dan ook te wijzigen. De voorwaarden zijn van toepassing.

Bitvavo B.V. © 2023. Registered at the Dutch Chamber of Commerce, number 68743424. 

Trading digitals assets such as Bitcoin involves significant risks.