Crypto begintbij bitvavo

Open nu een account bij één van de meest toonaangevende handelsplatformen in Europa en na succesvolle verificatie* ontvangt u een welkomstbonus van €10,00.**

*Na succesvolle verificatie van uw ID en bankrekening, wordt de welkomstbonus binnen twee werkdagen bijgeschreven op uw Bitvavo-account.

Lage fee's

1M+ gebruikers

8.6/10

175+

Handelskosten variëren tussen de 0,03% en 0,25%.


Actieve gebruikers op het Bitvavo platform.

Beoordeling gebaseerd op ruim 12.500 reviews.

Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta 

Handige Mobiele App

Download onze mobiele app om rechtstreeks vanaf uw telefoon digitale valuta te kopen. Beheer uw digitale valuta vanaf uw telefoon, altijd en overal.

Stakingopbrengsten

Met de stakingservice van Bitvavo kunt u een interessant rendement verdienen. Stake uw digitale valuta en profiteer van een opbrengst tot 7,5%.

Account Garantie

Met Bitvavo Account Garantie is het mogelijk om vergoed te worden tot €100.000 als een onbevoegde toegang krijgt tot uw account en uw tegoeden in beslag neemt.

Koop en verkoop uw crypto bij Bitvavo.

** Beperkte promotie. Geldig voor alle nieuwe Belgische gebruikers die zich aanmelden via een in aanmerking komende link en volledige verificatie voltooien binnen 7 kalenderdagen na aanmelding. Minderjarige gebruikers en gebruikers met een bestaand account zijn uitgesloten van de actie. Alle nieuwe gebruikersaccounts zijn onderworpen aan een interne beleidsbeoordeling. Bitvavo behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en uitbetalingen voor elke promotie op elk moment en om welke reden dan ook te wijzigen. De voorwaarden zijn van toepassing.

Copyright © 2022. All rights reserved.